Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το αντίτιμο της παραγγελίας του, την ώρα της παραλαβής της, καταβάλλοντας στον διανομέα της εταιρείας, το ακριβές ποσό αυτής.

Πιστωτική κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία του με τους ακόλουθους τρόπους, κάνοντας χρήση της πιστωτικής του κάρτας, χρησιμοποιώντας την επιλογή "Πληρωμή με πιστωτική" όπου μεταφερόμενος αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον του site της Alpha Bank μπορεί να πληρώσει:

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Έκδοση Παραστατικών

Απόδειξη Λιανικής

Απόδειξη Λιανικής παραλαμβάνει ο πελάτης κατά την παράδοση της παραγγελίας του.

Τιμολόγιο

Οι  ελεύθεροι επαγγελματίες ή οι εταιρείες, έχουν την δυνατότητα για τις online παραγγελίες τους, να ζητήσουν να εκδοθεί τιμολόγιο. Στο 1ο βήμα καταχώρισης της παραγγελίας σας (πεδίο: στοιχεία τιμολόγησης), επιλέξτε την έκδοση τιμολογίου, αφού πρώτα συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία.